Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gündüzler şenlenirken

Ve pazartesiden itibaren gündüz ekranları da şenlendi.
İzleyicinin özlediği (ya da bıktığı) programlar birer birer yeni sezona 'merhaba' dedi.
Star, gündüz ekranını bir hayli yenilemiş görünüyor.
Sabah Seda Akgül ile başlayıp, Melek Baykal ile devam ettikten sonra Alişan-Sevcan ikilisine bağlıyorlar
Seda'dan geçen pazar bol bol söz etmiştik. Yeni kanalına ve saatine ısındıkça istim tutacaktır.
Melek Baykal'ın programına eklenen sosyal sorumluluk projesi umarım beklediği karşılığı görür. Her hafta üç girişimci kadın, jüriyi ikna edip, 10 bin liralık geri ödemesiz krediyi almaya çalışıyorlar.

KLONLANAN SABA!
Melek, en çok 'kalitesi' için eleştirilmişti. Gündüz ekranı için fazla ciddi ve entelektüel bulunmuştu. (Heyhat, 2012 yılında ülkemizde bir program fazla kaliteli olduğu için izlenmiyormuş!)
Umarım, kendilerine iş kurmak için mücadele eden kadınların hikayesi, hemcinslerinin ilgisini çeker.
Sevcan Orhan geçen yıl bu sütunlardan bir hayli övgü toplamıştı. Sunuculuk yeteneğinin altını çizip, kamera önünde çok rahat ve doğal göründüğünü söylemiştim.
Yeni partner olarak Alişan'ın yanına çok yakıştı. Ancak stüdyonun saatlerle doldurulmuş yeni görüntüsü bana bu tür bir program için 'fazlasıyla fantastik' geldi.
İlk günün olayı ise Saba Tümer'in stüdyoda kendi kendini ağırlamasıydı. Görsel efekt kullanılarak 'klonlanan' Saba ilk başlarda 'Konuk mu bulamadı acaba?' sorularının zihinlerde dolaşmasına sebep oldu. Benim merak ettiğim ise Saba'nın bu bölüm için çifte ücret alıp, almadığı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA