Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sergen Daum'u bitirdi

Sergen Yalçın, bir an önce kitap yazmalı. Çünkü belleğinde futbola dair öyle anılar biriktirmiş ki, yazsa kesin best seller olur!
Sergen, gün yüzü görmemiş ilginç anılarından birini de Kanaltürk'ün yeni spor programı Top Bizde'de anlattı.
Konu, Alex'in Fenerbahçe yönetimi ile anlaşmazlığından açılınca Sergen, "Ben size bir şey anlatacağım, çok komik" diyerek söz aldı:
"Şampiyonlar Ligi eleme maçı öncesindeyiz. Daum beni çağırdı. O zamanlar aramız bozuk. "Bak" dedi, "Eğer bu maçı kaybedersek beni gönderirler ama ben gidersem seni de bu takımda yaşatmam, bilmiş ol..." Güldüm ve dedim ki, "Sen rahat ol, ben burada hancıyım, sen yolcusun..."
Sergen, bir zamanlar Beşiktaş'ta çok eleştirilen yaşlı kaleci Aumann'la ilgili bir anısını da paylaştı:
"Adam bitmiş, kaleciliği unutmuş. Nereden vursan, gol oluyor. Bir gün Daum beni çağırdı. Önüme bir kağıt uzattı. "Bu maça hangi kadroyla çıkalım, yaz" dedi. Kağıdı aldım, en başına Aumann yazıp, ismimin üzerini çizdim. Kağıdı Daum'a uzatıp, "Gerisini istediğin gibi doldurabilirsin" dedim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA