Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnternet fitili

Benim gibi 'kıyametin internet üzerinden çıkacağına' inananlar yanılmayacak gibi...
Hazret-i Muhammed'e (S.A.V.) ve İslam dinine hakaretler içeren o rezil filmin internette yayınlanmasından sonra dünya karıştı. Olaylar halka halka genişleyip topyekûn bir din savaşına dönüşür mü bilmem ama bildiğim bir gerçek varsa internet, bombayı ateşlemek için 'fitil' olarak kullanıldığında fazlasıyla imha edici olabiliyor. Zira internetin sağladığı bilgi ve haberleşme olanağı artık herkesin cebinde. Hiçbir şey gizli saklı kalmıyor.
İlk bakışta demokrasi, şeffaflaşma ve ifade özgürlüğü açısından bu son derece iyi bir gelişme gibi görünüyor. Ama o kadar 'direkt' bir yöntem ki; kontrole, telkine, teskine olanak tanımıyor. Dünyayı karıştırmak, farklı inanışlardaki insanları birbirine düşürmek isteyen kötü niyetli bir kişi, el kamerasıyla bile görüntü çekip anında yayınlayarak kitleleri harekete geçirebiliyor.
Allah, cümlemizi sanal âlemin tetikleyeceği yeni infilaklardan korusun! Amin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA