Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Para 'canlı' olunca

Canlı Para'da bu aksiliği bekliyordum. Sonunda oldu. Yarışmacılara yöneltilen bir soruda hata olunca, ikilinin verdiği yanıt doğru kabul edilip diğer soruya 1 milyon lira ile devam etmeleri kararlaştırıldı.
Neden bekliyordum? Çünkü program canlı yayınlanıyordu. Bizde banttan yayınlanan, sonradan en az iki defa denetlenen yarışma programlarında bile pek çok soru hatası yapılmıştı. Canlı yayınlanan bir bilgi yarışmasında bunun olmaması imkansızdı. Nitekim 'Ceberut kelimesinin anlamı hangisi değildir?' şeklinde sorulması gereken soru, ekrana 'Ceberut kelimesinin anlamı hangisidir?' şeklinde yansıtılınca çarşı karıştı.
Reklama atılan pastan sonra soruda hata olduğu ve paralarını üçe bölen yarışmacıların, hiç kayıp vermeden 1 milyon lira ile diğer soruya geçebilecekleri açıklandı.
Yarışmanın yeni sunucusu Murat Başoğlu'nun daha ilk haftasında böyle bir talihsizlik yaşamasını, Huysuz Virjin'in Benzemez Kimse Sana'daki beddualarına mı (!) bağlamalı acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA