Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En büyük kim?

Show TV'nin, Acun Ilıcalı'yı Star'a kaptırdıktan sonra Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yerine ekrana sürdüğü En Büyük Show programı beklenen reytinge ulaşamadığı için yayından kaldırılıyor.
İstisnasız herkes, "Bu yıl Acun'un işi zor, bu programın karşısında dayanamaz" diye döktürürken, tek başıma tam tersini savunmuştum.
Dediğim çıktı.
Televizyon işini çok iyi bildiğim için mi?
Hayır... Türk halkının eğlence alışkanlıklarından az çok haberli olduğum için.
En Büyük Show'u izler izlemez bu sütunlarda programın 'bize göre olmadığını', kısa bir süre sonra pes edeceğini yazmıştım. Çünkü bizim millet en çok mahallesindeki deli ile eğlenir, komşusu elinde poşetlerle merdivenden tepe taklak yuvarlanınca kahkaha atar, kahvede okey oynarken sardıracak birini bulur, onunla alay edip bütün geceyi kurtarır vs...
Yetenek Sizsiniz'e dikkat edin. Milletin en çok eğlendiği yarışmacılar, sahnede rezil olanlardır. Bu durumda Fransız illüzyonist şapkasından tavşan değil, minare çıkarsa ne yazar?
Diyeceğim o ki; bir şovun 'büyüklüğü' isminde değil, etkisindedir! Bu milleti eğlendirmek için dünyanın öte ucunda akrobat grubu aramak yerine, 'mahallenin delilerini' toplamak en rasyonel çözümdür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA