Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Özcan Deniz Kıyam'ı kurtarır mı?

Vallahi kurtarır. Ondan önce yönetmen Abdullah Oğuz'un yeniden dümene geçmesi diziyi kurtarır.
TRT 1'in iddialı dönem dizisi Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, yeni sezona değişikliklerle girdi. Abdullah Oğuz yeniden dizinin yönetmenliğini üstlendi. (Sezonun ilk bölümünde bu fark açıkça hissedildi)

ROLÜ YAKIŞMIŞ
Cemal Hünal diziden ayrıldı. Tolga Karel'e yazılan rol azaltıldı. (Sanırım bunda ünlü oyuncunun magazin medyasına verdiği malzemeler yüzünden dizideki inandırıcılığını yitirmesi etkili oldu) Ama hepsinden önemlisi, Özcan Deniz'in 'Kıyam'ı önlemek üzere padişah tarafından görevlendirilen kurtarıcı' olarak diziye dahil edilmesiydi. Şu sıralar Evim Sensin filmiyle sinemadaki prestijini kurtaran Özcan Deniz hem diziyi, hem de Padişah 3. Ahmet'i kurtarır diye düşünüyorum. Çünkü kameralar Özcan'ı seviyor.
Ekran başında pek çok hanım izleyicisi var. Üstelik yeni rolü de ona çok yakışmış. Kılıç ve dövüş sahnelerine de belli ki iyi çalışmış.
Ancak hem filmin, hem dizinin aynı hafta görücüye çıkması bir dezavantaj oluşturabilir. İzleyici, romantik marangoz Özcan'a mı, yoksa padişahın fedaisi Özcan'a mı inanacağını bilemeyebilir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA