Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayat bir entrika mı?

Geçenlerde bir dostum aradı, dedi ki: "İnce İnce Yasemince'nin eski bölümlerinden birine ekranda rastlayınca, eşimle birlikte sonuna kadar izledik ve bu tür programları ne kadar özlediğimizi fark ettik."
Acaba bu sezon dizilerin genel reytinglerindeki düşüşün sebebi, insanların dram ve entrikaya boğulması olmasın?
Okurumuz Büşra Arslan da bu tezi destekleyen bir mesaj göndermiş:
"Merhaba Yüksel Bey, sizi uzun süredir takip eden bir üniversite öğrencisi olarak ilk kez yazmak istedim.
Televizyon ile alakam çok fazla olmasa da, hayatımın bir parçası. Ancak özellikle bu sezon başından itibaren kanallara reyting vereceğim diye ödüm kopuyor. Çünkü dizi yapımcılarının ve oyuncuların tavırları, sosyal medyadaki izleyiciyi eleştirme üslubu hiç hoşuma gitmiyor.
Yalnızca insanları bazen eğlendiren, bazen ince dersler veren, ailece izlenmeye değer bulduğum Böyle Bitmesin dizisini tebrik etmek istiyorum.
Özellikle oyuncularından Nergis Öztürk rolünün hakkını gerçekten çok iyi veriyor.
Kısaca anlatmak istediğim; en azından 'Ne kadar çok acı ve entrika; o kadar reyting' kavramını aşabilsek. Keşke insanların hayatlarında bunca dert varken, hayali karakterlerle bu kadar kendimizi hırpalamak ne kadar mantıklı ki? Teşekkürler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA