Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Maşallah diyemiyorum

Olacak şey değil.
Bir komedi dizisi, daha birinci bölümünün ardından yayından kaldırıldı.
Show TV yönetimi, geçen hafta bu köşede övgüler düzüp teşvik ettiğim Oldu Teşekkürler dizisinin yayınına son verdi. Daha önce de ekranda 'maşallah' dediğim 'bebeklerin' üç günden fazla yaşamadığı olmuştu ama bu seferkine doğrusu çok şaşırdım.
Sebebin reyting olduğuna inanmıyorum. Zira dizi, Show TV'nin o kuşağını 69'unculuktan 34'üncülüğe taşımıştı. Neredeyse 'sıfır'dan alınan reyting, gecenin bir yarısı 2.90'lara kadar yükseldi.
Yani diziyi gören, fark edebilen; o ekranda kalmış. İşler Güçler dizisi de ilk yayınlandığı hafta neredeyse bu kadar reytinge ulaşabilmişti.
Daha önce internette başlayan formatın sahibi, dizinin yönetmeni Bülent İşbilen'den bir mektup aldım; şöyle diyordu:
"Reyting canavarına yenilerek yayından kaldırıldık. Hem de sizin de eleştirdiğiniz, bizim de farkına vardığımız Doğan S. karakterini kaldırarak bomba gibi bir iki bölüm yazmamıza ve hazırlamamıza rağmen... Neyse, sağlık olsun diyoruz. TV'den tek yayınla bile kalksak, bizi beğenen sizin gibi bu işten anlayan uzmanların ve binlerin olması bizi ayrıca memnun etti. Bu moral bozukluğu ile bundan sonra devam eder miyiz, bilmiyorum ama ben ve ekibim adına çok çok teşekkürler."
Show TV giderek kendi sonunu hazırlıyor gibi. Benim asıl üzüldüğüm, genç komedyenlerin şevkinin kırılmasından ziyade; koskoca Show TV izleyicisinin, Pis Yedili dizisinin bilmem kaçıncı tekrarına layık görülmesi... Bu naftalin kokusu kanalın üzerine sindikçe, seyirci her şeye burun kıvıracaktır elbette...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA