Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acun'un PAF Takımı

VE nihayet üç genç adam çıktı ve Okan Bayülgen ile Beyazıt Öztürk'ün, futbol deyimiyle 'tandeminin' arasına girdi. (Bilmeyenler için açıklama: Tandem, iki stoperin defansta değişimli olarak 'kesici' ve 'süpürücü' görevini üstlenmesidir)
Okan ve Beyaz'a haksızlık etmek istemem ama belli ki ekran başındaki gençler artık kendi dünyalarından ve espri anlayışlarından haberdar olan 'yaşıtlarını' arıyorlar.

VURAL'A JEST
Eser, İbrahim ve Oğuzhan bu hafta başlı başına bir şov malzemesi olan Yılmaz Vural'ı adeta 'tepe tepe' kullandılar. Yanlış anlaşılmasın; etinden, sütünden faydalandılar anlamında söylüyorum. Zira hocamızın 'artistlik hünerleri' bile program skeçlerinde kendine yer buldu ama Vural'a bugüne kadar çalıştırdığı 22 takımın amblemlerinin yer aldığı tişörtün hediye edilmesi ve eşliğinde kendisi için bestelenen duygusal marşın okunması büyük incelikti. Sevinerek gözlemliyorum ki, Üç Adam 'ön hazırlıkta' artık Beyaz'ın ekibiyle yarışır hale geldi.
Bu arada Acun Ilıcalı'nın bizim gençlere verdiği destek de reyting listesinde her hafta daha büyük bir karşılık buluyor. Bu hafta da O Ses Türkiye'nin unutulmaz yarışmacısı Ayda ve geçen hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye'de herkesi kendine hayran bırakan tablet sihirbazı Simon'la takviye edilen Üç Adam, yüksek reyting aldı.
Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 'çıkmalarıyla' ekrana tutunan Üç Adam için acaba 'Acun'un PAF takımı' desem, çocukların yeteneğine fazla mı saygısızlık etmiş olurum? Çünkü sırtlarını Acun'a dayama tembelliğine kapılmayacak derecede zeki, kabiliyetli ve sempatik çocuklar olduklarına inanıyorum.
Diğer yandan; Mesut Yar'ın Okan Bayülgen'e konuk ayarlaması, Acun Ilıcalı'nın Üç Adam'a lojistik destek sağlaması, 'reyting ittifakı' olarak değerlendirilebilir mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA