Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz'da tedavi olmak

Cuma gecesi hasta yatağımdan kalkıp 38.5 derece ateşle Beyaz Show'a gittim. Sırf Beyaz'ım, Roberto Carlos'tan sonra bir gol de benden yemesin diye... Malum, Brezilyalı kardeşimiz evvelki hafta hastalığını ileri sürüp programa katılmaktan son anda vazgeçmişti. Görünen o ki, Beyaz'ın bu sezonki rakibi; ne diğer programlar, ne de geç saatte yayına girmek... Sadece grip virüsünü alt etse yeter!
Eve gelip kayıtları izlediğimde kendimi tanıyamadım. Hastalık nedeniyle hakikaten de insanlıktan çıkmışım. Kendimin bile tahammül edemediği sesim için de ayrıca izleyenlerden özür diliyorum. Ama Beyaz, tüm konuklarıyla beraber beni öyle güzel ağırladı, gönlümü öyle hoş tuttu ki; üç saat boyunca hastalığımı unutuverdim.

BAŞARININ SIRRI
Programdan önce tokalaştığım Beyaz'ın eli buz gibiydi.
"Hayrola? Sen de mi hastasın?" dedim. "Hayır abi, heyecandan" dedi. Düşünsenize, tam 17 yıldır televizyonda program yapan şovmenimiz, her cuma akşamı sanki ilk programıymış gibi heyecanlanıyor.
İşte Beyaz'ı 17 yıldır ekranda rakipsiz kılan da bu 'amatör heyecanı' olsa gerek...
Bilen bilir... Beyaz'ın diziciler için kötü bir ünü var. Bugüne kadar programına konuk olan dizilerden 11 tanesi erkenden yayından kalktı. Bir sinema filmi zar zor girdiği vizyonun gişesinde tepetaklak oldu.
Beyaz'ın bu durumu hicveden skeci de muhteşemdi. Mafya babası gibi girdiği Benim Hâlâ Umudum Var dizisinin setinde onu gören, 'veba salgını varmış gibi' kaçışıyordu; çok güldüm...
Geçen hafta saat 24.00'de yayına girdiği için Kanal D yönetimine sitem eden Beyaz, bu hafta yarım saat daha öteye itilince 'sevgili kanalına' bağlılığını bildiren özel bir besteyle açtı şovunu. Ama programın diğer skeçlerinde yine lafını esirgemedi.
Programda da söyledim; yakında Beyaz'ı Kanal D'nin kahvaltı haberleri öncesinde izlerseniz, şaşırmayın. Beyaz'ın yayına geç girdiği için giderek düşen reytinglerinin çaresi ise işkembecilere ölçüm aleti konulması!

GÖKHAN'DAN YERLİ JAWS
Bana "İyi ki programa gelmişim" dedirten ise Gökhan Özen'in sürpriz açıklaması oldu. Malum, yıllar önce Gökhan Özen, tonmaister'ı ile beraber jetski ile denize açılmış, motor arızası nedeniyle geriye dönememiş, tam 20 saat boyunca açık denizde ölüm kalım savaşı verdikten sonra "Etrafımızda köpekbalıkları dolaşıyordu" açıklamasıyla günlerce tiye alınmıştı.
Gökhan, yıllar sonra ilk kez konuyla ilgili konuştu ve bomba açıklamayı yaptı: "O olayı anlatan bir sinema filmi yapmaya hazırlanıyorum."
Gökhan, filminin dram mı, komedi mi olacağına henüz karar verememiş.
Bence gerilim için kendini fazla zorlamasın. Zira bu konu için gülmeye hazır potansiyel bir seyirci kitlesi var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA