Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kızını Okan'la bastı (!)

Ve sonunda bu da oldu... Evin kızı, gece yarısı televizyondaki şovmenle gizlice muhabbet ederken, annesi tarafından basıldı!
Olay, cumartesi gecesi Okan Bayülgen'in Show TV ekranlarında canlı yayınlanan Makina Kafa programında yaşandı. Kendini Zeynep Öncü olarak tanıtan genç kız, telefon bağlantısıyla programa katıldı. Önce Okan'la güzel güzel sohbet etti. Muhabbetin orta yerinde kız, çığlık attı.
Sonra annesinin sesi duyuldu: "Kız, kiminle konuşuyorsun sen bu saatte bakiyim? Vallahi vericem velayetini babana..."
Belli ki kızın Okan ile yaptığı kaçamak telefon görüşmesi, zaten parçalanmış olan bir ailenin yaşamına yeni bir dram ekleyivermişti! Daha sonra anne, telefonu kızının elinden alıp hınçla seslendi: "Canım, kimsin sen?"
Ne olduğunu anlayamayan Okan ise telefon bağlantısını hemen kesmek zorunda kaldı. Böylece televizyon tarihimizin arşivlerine inanılmaz bir canlı yayın hatırası daha eklenmiş oldu...

İREM TAMAMDIR!
İki şarkısıyla kısa sürede ünlenen genç şarkıcı İrem Deniz ise bu hafta sürpriz bir şekilde Makina Kafa'yı kurtaran isim oldu.
Programın başında Okan, genç şarkıcıya fena yüklendi. Hatta bir ara "Bu, senin burnunun estetikle küçültülmüş hali mi? Nasıl yaptılar, kırdılar mı? Ama ağzın da çok büyük. Acaba şöyle kenarlarından biraz dikebilirler mi?" filan dedi. Başkası olsa, o anda programı bırakıp stüdyoyu terk ederdi. Ama İrem, müthiş bir olgunluk göstererek soruları ince zekasıyla savuşturmasını bildi. Hatta özeleştiri yaparken kendini bir ara ata benzetip ne kadar mütevazı ve kendisiyle barışık olduğunu gösterdi. Bunun üzerine hem Okan'ın, hem de ekran başındakilerin gönlünü fethetmeyi başardı. Sanırım İrem, Makina Kafa'daki bu müthiş performansıyla talk show programlarının aranan ismi haline gelecek. Hatta kendi sunacağı bir televizyon programının kapısını aralayacak.
Gecenin en komik diyaloğu ise Okan ile konuğu Öykü Gürman arasında yaşandı.
OKAN: Bize orkestrayla beraber hangi şarkıyı söyleyeceksin?
ÖYKÜ: Sözlerini kendi yazdığım bir şarkı var, Adı Yok Hâlâ...
OKAN: Hangi şarkıyı söyleyeceksin peki?
ÖYKÜ: Adı Yok Hâlâ...
OKAN: Eee, ne söyleyeceksin peki?
ÖYKÜ: Adı Yok Hâlâ; şarkının ismi bu!
Bu diyalog bana Cüneyt Özdemir'in 5N 1K'da şarkıcı Dilber Ay ile yaşadığı diyaloğu anımsattı. Cüneyt dakikalarca "Hangi şarkıyı söyleyeceksiniz?" diye soruyor, Dilber Ay da "Zorunda mıyım?" diye tersliyordu. Neden sonra şarkının isminin 'Zorunda mıyım?' olduğu anlaşılmıştı!
Bu arada Okan'ın zırt pırt aşağı inip çıkan konuk masası, umarım bir kazaya sebep olmaz. Masa aniden zemin hizasına indiğinden, o sırada susayan konuklar bardaklarına uzanmak için diz çökmek zorunda kalıyorlar. Haftaya masa yukarı kalktığında bir de bakacağız ki, geçen haftanın konuklarından biri orada sıkışıp tost olmuş maazallah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA