Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın gafları 2

O Ses Türkiye'de Hülya Avşar, yarışmacı Erkam'ı övmek isterken, jürideki arkadaşları Murat Boz ve Mustafa Sandal'ı unutup şöyle diyor: "Sahnelerimizde artık erkek gibi erkek kalmadı..."
ABD'li Sarai Siera'nın katil zanlısı olarak tutuklanan Laz Ziya, emniyet binasının önünde mikrofonlara şöyle dedi: "Ben o kadının Amerikalı olduğunu fark etmedim. Ben onu Türk vatandaşı zannettim!"
Cem Uzan, A Haber'e verdiği röportajda şöyle dedi: "Ben kimseye boşu boşuna iftira atmam!"

SOYUNMA ODASI MI?
Popstar'da Serdar Ortaç, yarışmacı Bora'nın kostümünü bir dönem Cat Stevens'ın giydiklerine benzetti.
Bülent Ersoy ise "Bir de Yusuf İslam vardı" deyince, Serdar katıldı: "Aaa evet, o da hakim yaka ceketler giyerdi."
Oysa Cat Stevens ve Yusuf İslam aynı kişilerdi!
Beyaz Show'a konuk olan Gürkan Uygun büyük çam devirdi.
Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı'nın büyük başarısını değerlendirirken, "Kendilerini soyunma odasında tebrik ettim" deyince stüdyo kahkahaya boğuldu.
Telegol'de Erman Toroğlu, "Aykut Kocaman haftaya Türkiye Kupası'ndan da elenip üç kupanın bir tanesine kalırsa, neyi alacak?" diye sorunca Ziya Şengül boş bulunup tuzağa düşüverdi: "Üçün birini alacak!"
Spiker Güntekin Onay, Benfica-Fenerbahçe maçı öncesi tanıtım yaparken, bir çuval cipsi berbat etti: "Ruffles cipleri maç boyunca yanınızdan eksik etmeyi unutmayın!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA