Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu tarifi kaçırmayın

BU hafta iki soluk alma anım vardı. Birincisi, sevgili Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamın ATV'deki Dosta Doğru programında perşembe akşamı geçirdiğim bir saat, ikincisi de deneyimli haberci Defne Sarısoy'un TRT Haber ekranlarında sunduğu Ünlülerle Ekonomik Tarifler programına konuk olduğum o lezzetli dakikalar.
Benim konuk olduğum Ünlülerle Ekonomik Tarifler, bugün saat 13.15'de TRT Haber ekranlarına gelecek.
Özellikle 'Bugün ne pişirsem?' derdindeki ev hanımlarını, ellerinde kalem kağıtla ekran başına davet ediyorum. Çünkü hünerli şefimiz Ercan Usta ile beraber hazırladığımız şahane Osmanlı mutfağı örneği, adı bile insanın ağzını dolduran Terkib-i Tuffahiye, yani elma dolması gerçekten de en seçici damakları bile mutlu edecek bir lezzete sahip.
Bu arada Defne Sarısoy gibi TRT tedrisatından geçmiş, Türkçe'ye son derece hakim, haber mutfağından gelmenin avantajlarını en iyi şekilde kullanan, konuğuna üniversite sınavına hazırlanır gibi özenle hazırlanan bir sunucuyla sohbet etmek ise ayrı bir lezzetti doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA