Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gençler neyi merak ediyor?

Son haftalarda Beyaz Show'da dört gözle beklediğim bir bölüm var. Beyaz, stüdyosundaki genç izleyicilere yayından önce birer boş kağıt dağıtıyor ve her hafta belirlediği bir konuyla ilgili görüşlerini yazmalarını istiyor. Orada yazılanlara programın metin yazarlarının bir dahli var mı bilmem.
Ama eğer yoksa, Beyaz'ın bu yaratıcı gençleri bulup programı için onlardan bir 'kreatif grup' oluşturması şart. Emin olun; bu esprili gençler, değme metin yazarlarına taş çıkartırlar.
Beyaz bu hafta kağıtları dağıtırken, "Hayatta neleri merak ediyorsunuz?" diye sordu.
Kağıtlara yazılanlar, akıl uçuracak cinstendi:

BEYAZ BİLE DONA KALDI

"Biz buzdolabının kapısını kapatınca ışık sönüyor mu gerçekten?"
"Adriana Lima da çorabı kaçınca ayak başparmağı ile ayak işaret parmağını arasına çorabı sokup ayakkabısını giyiyor mu?"
"Acaba İskoçya'daki kadınlar, kocalarının etek boyuna karışıyor mu?"
"Tuz ruhu adındaki temizlik malzemesine isim seçilirken amaç neydi?"
"Ünlüler de bizim gibi günlük tuvalet ihtiyaçlarını gideriyorlar mı? Yoksa parasını verip başkalarını mı gönderiyorlar?"
"Dizilerde zengin rolünü oynayanlar gerçekte de kahvaltılarından bir lokma alıp çıkıyorlar mı? Yoksa ailecek bizim gibi üç ekmeği birden mi yiyorlar?"
"Balıkçıl bir kuş olan martıları nasıl simide alıştırdığımızı merak ediyorum."
"Ölmeden önce Arka Sokaklar'ın finalini görebilecek miyim onu merak ediyorum."
"Baban ne işle uğraşıyor onu merak ediyorum. (Söylemiyor da)"
"Gelin ve damadın ilk dansta ne konuştuklarını çok merak ediyorum..."
Ama kağıda yazılan bir soru vardı ki, sevgili Beyaz'ın uzun süre dona kalmasına yol açtı: "Abi, canlı yayında şort araya kaçınca nasıl düzeltiyorsun, merak ediyorum..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA