Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle bitmemeliydi

Reyting canavarına yenilerek zamanından önce ekranlardan uzaklaşan diziler, tutkunlarını fena halde üzüyor. Okurumuz Kemal Kozan da bu köşeden sıkça övgü alan TRT 1'in dizisi Böyle Bitmesin ile ilgili duygularını dile getirmiş: "Merhaba Yüksel Bey, malumunuz üzere sezon sonu yaklaştıkça bazı diziler sezon finali, bazıları ise final hazırlıklarına başladı.
Final bölümünün çekildiğini kendi Facebook sayfasından duyuran, TRT 1'de iki sezondur devam eden Böyle Bitmesin dizisi gibi...
Zaman zaman bu köşede de övgüyle bahsedilen bu dizi ailece yüzümüz kızarmadan rahatlıkla izleyebildiğimiz, uyuşturucu- cinsellik-kadına şiddet gibi ülkemizde bıçak sırtı konuları izleyiciyi rahatsız etmeden yansıtan yapımlardandı. Her bölümünde aile içindeki olumsuzlukları, kavgaları ve bunların çıkma sebeplerini anlatan, bu konuları anlatırken izleyiciyi sanki bir polisiye-dedektif filmi gibi meraklandırarak ekrana bağlayan gerçekten çok güzel bir diziydi. Ayrıca; aile değerlerinin ve mutluluğunun her şeyden üstün olduğunu ve bununla ilgili tüyoların verildiği bu diziyi bitirmek kimin fikridir bilmiyorum ama biterse gerçekten yazık olur.
TRT 1 gibi sözde reyting kaygısı olmayan bir kanalda yayınlanması çok büyük bir avantajdı. Aile Bakanlığı'ndaki yetkililer hiç seyretti mi bilmiyorum. Ama her gün 10 tane aile içindeki olumsuzluklara sebep olan konularla ilgili kamu spotu yapacağız diye uğraşacaklarına bu tür dizilere destek olsalar daha iyi olmaz mı?
Benim bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın; sevdiğimiz bir dizinin bitirilmesine üzülmemizden ziyade toplumdaki iyi, güzel olan şeylerin devamını sağlamak adınadır. Onun için; Böyle Bitmesin, bitmesin. Saygılarımla..."
NOT: Bu köşe yayına hazırlanırken, TRT'nin resmi sitesinde dizinin final bölümünün 6 Haziran Cuma (dün) yayınlanacağı duyurulmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA