Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Başarı mı dediniz?

İlk yarıyı lider bitiren Fenerbahçe ile ilgili yorumları okuyunca spor yazarlığı damarım kabardı. Puan cetveline bakan hemen tüm yorumcular, Fenerbahçe'yi başarılı buluyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın kendisi de... Bu yorumların hiçbirine katılmıyorum. Şimdi herkesin dikkatinden kaçan bir başka sıralamayı gündeme getiriyorum: Gol Krallığı Sıralaması...
İlk 10'da bir tek Fenerbahçeli futbolcu yok... Şimdi kimse klişelerin ardına sığınıp da, 'Fenerbahçe takım oyunu oynuyor. Golcülük tüm takım tarafından paylaşılıyor' gibisinden sığ yorumlara girişmesin. Düşünün; elinizde Caner Erkin ve Gökhan Gönül gibi kanatları en iyi kullanan, rakip defansı kenarlardan sürekli zorlayan iki oyuncu, dikine oynama, adam eksiltme konusunda rakipsiz bir Alper Potuk, iki müthiş pasör Meireles ve Emre var.
Dahası; elinizde Sow, Emenike, Webo gibi her teknik direktörün hayalini kurduğu golcülere sahipsiniz. Ama bunca bolluğun içinde gol krallığı için tek bir adayınız yok. Oysa bu üçlünün içinde en az birikisinin önde olması gerekmez miydi?
Elinizde bunca 'gol ve golcü rezervi' varken, rakipleriniz Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor en kötü sezonlarını yaşarken, bir tek gol kralı adayı çıkaramamanın, tüm golcülerinin elini ayağını bağlamanın neresi başarı, söyler misiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA