Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şahane üçlü

Siz izliyor musunuz bilmem ama ben çoktandır aboneleri oldum. Kimlerin mi? Show TV'deki 'Piramit' yarışmasını sunan üçlünün...
Sunucu Yusuf Çim ve yarışmacı koçları Evrim Akın ile Gökhan Yıkılkan hafta içi her akşam ekranda harikalar yaratıyor. 'Piramit'i bana sevdiren en önemli özelliği, samimiyeti ve kalitesi. Ekranda bu ikisini bir arada bulmak her zaman mümkün olmaz. Ama bu sac ayağı üçlü, masayı tam da dengede tutuyor. Konsepti müsait olmasına rağmen, işi hiçbir zaman sululuğa vardırmıyorlar.
Yarışmanın en büyük avantajı ise haber bültenlerinin sona erdiği, kimi kanalın reklam, kiminin de dizi özeti yayınladığı bir saate denk gelmesi.
Yani boşluğu harika dolduruyorlar.
Zaten bir kere takıldınız mı, insanda tuhaf bir tiryakiliğe yol açıyor.
Bu arada yarışmacı seçiminin de son derece yerli yerinde olduğunu düşünüyorum.
Hem bilgili, hem kaliteli, hem de programın neşeli ve tempolu içeriğine ayak uydurabilecek tipleri bulup ekrana çıkarma konusunda neredeyse yüzde 100 isabet kaydediyorlar. Emeği geçenleri kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA