Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kim demiş onlara 'Elin Oğlu' diye?

Bana göre son yıllarda atv ekranlarına gelen en başarılı eğlence formatının adıdır Elin Oğlu. Bu ekibi, kim nereden bulup karşımıza çıkardıysa alnından öpüyorum. Eğer televizyonla ilgili ödüllerde 'Yılın Casting'i' diye bir branş olsaydı, benim oyum hiç tereddütsüz Elin Oğlu'na giderdi.
Adamlar acayip sempatik, bir o kadar da samimi ve esprili. Ama 'bizden' görünürken, Türk toplumunun örf, adet ve geleneklerine saygıda bir gram kusur etmiyorlar. Bu özenleri de onların gönlümüzdeki yerlerini bir kat daha sağlamlaştırıyor.
Ekipten Chaby Han ile Antonio Stokes; geçen hafta perşembe akşamı Prof. Nihat Hatipoğlu'nun atv ekranlarında yayınlanan Dosta Doğru programına katıldılar. Onlar İslamiyet hakkında merak ettiklerini sordular, Hatipoğlu Hoca da o her zamanki tevazu ile kuşatılmış bilgeliğiyle yanıt verdi.
Hristiyan olan Antonio'nun sohbet sırasında Hazret-i Muhammed'den (S.A.V.) söz ederken, sürekli ve üzerine basa basa 'Peygamberimiz' demesi, hem Hatipoğlu'nun, hem de ekran başındakilerin takdirini kazandı. Batı'da İslam ile terör isimlerinin kasıtlı olarak bir araya getirilmeye çalışıldığı, dinler arasına görünmez dikenli teller çekildiği böylesi kritik günlerde, bu program hepimize ilaç gibi geldi. Teşekkürler Antonio, tebrikler Nihat Hoca...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA