Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İkna edin şu adamı!

Bu aralar reklam kuşaklarını zaplamadan izliyorum, karşıma Hayko Cepkin çıksa da kahkahayı patlatsam diye... 'Of deme oh de' sloganlı buzlu çay reklamında Hayko'nun oyunculuk performansı tek kelime ile muhteşem.
Kimse farkında değil ama Hayko acayip bir başarıyor. Bir insan bu kadar sıra dışı, hatta zaman zaman 'korkunç' görünüp de bu denli nasıl sempatik olabilir, işte onun dersini veriyor. Yaptığı müzik belki kitlesel değil, hatta seçkinci bile sayılabilir ama hali, tavrı öyle 'bizden', o kadar 'halktan' ki; insan her seferinde Messi'nin penaltılarını karşılamaya çalışan kadersiz kaleci gibi terse yatıp duruyor.
Daha önce de yazdım; Hayko Cepkin her hücresi ile oyuncu. Kim bilir belki de saatler süren set disiplini onu sıkıyordur. Ama bir yapımcının, yönetmenin onu 'fena halde' ikna etmesine ihtiyaç var. Ben Hayko'yu şöyle sıkı bir film ya da dizinin başrolünde görmeyi çok arzuluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA