Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu köşede aile olmak

Efendim izniniz olursa bu bölümü, teşekküre ayıracağım. Zira dünyaya gelen bebeğimiz için mesaj yağdıran, dua eden, iyi dileklerini sunan siz değerli okurlarımızın hepsine tek tek yanıt yazacak vaktim ve enerjim olmadı. İyi ki varsınız, iyi ki bu köşeye gözünüz değiyor, iyi ki desteğinizle bana her yeni yazı sabahında güç ve ilham veriyorsunuz. Ve iyi ki kocaman bir Yakından Kumanda ailesi olarak her şeyimizi burada birlikte paylaşıyoruz.
İşte her birini birer altın lira olarak minik Ela'nın başucuna iliştirdiğim harika mesajlarınızdan birkaçı...
"Merhaba Sayın Aytuğ. Bu seferki yazım size. Bu zor dönemde yazılarınız ve gösterdiğiniz duruş için teşekkür ederim. Samimiyetinize hayran oldum. Ve de dünyanın en büyük hazinesine kavuştuğunuz için tebrik ederim. Allah sağlıklı, huzurlu ve analı babalı büyütsün inşallah." (Hüsnü Tarakçı)
"Sevgili Yüksel Aytuğ, kaç gündür niye yazmıyorsunuz diye merak ediyordum. Yeriniz çok belliydi. Üç kız annesi olarak gelir gelmez ilk yazınızı okurken çok duygulandım. Allah'ım hiçbirimizi evlatla sınamasın. Eminim vatana millete hayırlı bir evlat yetiştireceksiniz. Allah analı babalı büyütsün, sizi ve eşinizi tebrik ederim. Not: Hollanda'dan yazılarınızı ve çıktığınız programları hiç kaçırmadan takip eden bir takipçinizim. İnşallah okursunuz ve belki de köşenize taşırsınız yukarıdaki yazımı." (Nurdan Yıldız- Amsterdam)"
"Hayırlı olsun, inanın çok sevindim, bir akrabamın çocuğu olmuş gibi. Analı babalı büyüsün, sağlıkla mutlu, huzurlu.... Çok güzel günlerine tanıklık edin siz de annesi ve babası olarak." (Aysun Kurtulan)
"Yüksel Bey, babalığınız hayırlı olsun. Allah evladınıza uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin; analı babalı büyütsün. 2 yaşında bir kız babası olarak şunu diyebilirim ki; babalık (sanırım annelikten sonra) dünyanın en güzel duygusudur. Selamlar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA