Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bunun neresi komik?

Köşemize destek sadece okurlarımızdan gelmiyor. değerli meslektaşlarım ve mesai arkadaşlarım da Yakından Kumanda'ya tespitlerini, izlenimlerini aktararak köşemizi zenginleştiriyor.
Günaydın'ın geleceği en parlak, en nitelikli ve 'efendi' muhabirlerinden sevgili dostum İlker Gezici de geçen haftaki 'Beyaz Show'da kendini rahatsız eden bir görüntüyü analiz etmiş: "Yüksel Ağabey selam, geçen cuma Beyaz'ın konukları Bengü, Murat Dalkılıç, Tolga Çevik, Cengiz Bozkurt ve Kubat'tı.
Konu, Kubat'ın sesinin ne kadar gür olduğuna geliyor. Ekrana Kubat'ın daha önceki kliplerinden seçtikleri görüntüleri koyuyorlar. Kubat tiz seslere çıktığı zaman ağzından ateşler saçıyor, kulaklarından dumanlar çıkıyor, önce gözü, sonra kafası patlıyor. Ortalık kan gölü... Adamlar bunun için emek harcamışlar.
Ekranların şiddetten arınması gerektiği konusunda hassasiyetini ve bununla ilgili ne kadar yazı yazdığını biliyorum. Bir şov programında kafası patlayan adam görüntüsü göstermek, neyin kafası acaba? Bu nasıl bir espri anlayışıdır? Kubat'ın güçlü sesinin bu şekilde alay konusu edilmesinin, bilgisayar efektleriyle yapılmış kızaran yüz ve kopan kafa görüntülerinin nesi komik?
Evet biraz sinirlendim. 20 yıllık bir şov programından insan daha kaliteli, daha olgun ve özgün espriler bekliyor. Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA