Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Elçin ile Barış ayrılmasın

Okurlarımız sadece dizileri eleştirmekle kalmıyor, casting konusunda yapımcılara rehberlik de ediyorlar. Pınar Gezgin'in mesajı, tam da buna örnek oluşturacak cinsten:
"İyi geceler. 'Kiralık Aşk' dizisi oyuncularının yani Elçin Sangu ve Barış Arduç'un, diğer dizilerin başrol oyuncularından farklı bir özelliği var. Onlar inanılmaz bir ikili. Ruh birliği, ahenk, görsel güzellik; bütün bunlardan oluşan inanılmaz bir ikili. 'Kiralık Aşk' dizisi bu sezon final yapacaktır diye düşünüyorum. Gerçi erken finali hak etmiyor, sezon sonuna yani Haziran'a kadar onları görmek istiyoruz. Fakat bir diğer isteğimiz; Elçin ve Barış'ın başka bir projede, başka bir hikayede, başka karakterler olarak yine başrol oyuncusu ve partner olmaları.
Bu kadar uyumlu bir çiftin başka karakterlerle oynamasına bence kimse alışamaz, çok zor.
Kore oyuncularından da bu şekilde beğenilen bir çift var ve büyük istek üzerine başka bir dizide yeniden başrol oyuncuları olarak hayranlarının karşısına çıkmışlardı.
Barış ve Elçin'in de aynı şekilde 'Kiralık Aşk' dizisi bitince başka bir dizide yeniden karşımıza partner olarak çıkmalarını çok isteriz.
'Kiralık Aşk' komedi dizisi ama yeniden birlikte oynayacakları dizi başka bir katagoride de olabilir.
Bu öneri bence inanılmaz tutar.
Eminim çok kişi böyle bir projeye büyük destek verir. Bir şeyi daha ekleyeyim: 'Kiralık Aşk' dizisi erken final yaparsa ve Barış Arduç başka bir projeye başlayacak olursa, fanlarının inanılmaz tepkisini alır. Onun için başarısızlıkla sonuçlanır.
O yüzden Barış ve Elçin'e tavsiyem, birbirlerinin kıymetini bilmeleridir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA