Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Halk 15 Temmuz filmi istiyor

Geçen hafta bu köşede kaleme aldığım '15 Temmuz'un filmi ne zaman çekilecek?' başlıklı yazı, okurlarımızdan büyük ilgi ve destek gördü. Halkın 15 Temmuz gecesi demokrasiyi korumak için verdiği olağanüstü, kahramanca mücadelenin kalıcı kılınması ve dünyaya örnek oluşturması adına çekilecek filmin vatandaş nezdinde 'sabırsızlıkla' beklendiği de köşemize ulaşan mesajlar sayesinde ortaya çıktı. Oyunculuk yapan Köksal Çalık adlı okurumuzun mektubu, tüm duyguları özetler nitelikte:
"Yüksel Bey merhaba. Ben Köksal Çalık. Oyuncuyum. Yıllardır Günaydın okurum. Oyuncu olduğum için sizin sıkı takipçinizim. Bugünkü yazınızı okudum, çok doğru söylüyorsunuz.
İnşallah dikkate alınırsınız. Lütfen bunun üzerinde ivedilikle durun. Belki sizin sayenizde 15 Temmuz unutulmaz. Çünkü bizim insanımız dünü çabuk unutuyor, devamlı hatırlatmak gerekiyor. Japonlar'ın Hiroşima'yı hatırladığı kadar Çanakkale'yi hatırlamıyoruz. O güzel yüreğinizde güzellikler hiç bitmesin.
Sevgiler, saygılar güzel insan..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA