Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni yılbaşı hindileri

Eskiden dansözlere yılbaşı hindisi gözüyle bakılırdı. Çünkü televizyon seyircisi dansözü sadece o siyah beyaz yılbaşı gecelerinde görebiliyordu. Yılbaşına bir ay önce başlardı kulisler, 'Bu sene ekrana hangi dansöz çıkacak?' diye... Devletin resmi televizyonunda dansöz oynatmanın da kuralları vardı tabii.. Oryantal sanatçıları neredeyse 'mantoyla' çıkardı ekrana. Bir keresinde Nesrin Topkapı'nın 10 kat tülle mumya gibi sarılıp sarmalandığına bile şahit oldu bu gözler. Son yıllarda dansözlerin yerini Victoria's Secret mankenleri aldı. TLC bu yılbaşında da ünlü iç çamaşırı firmasının yıl sonu şovunu gece tam 00.00'da ekranlarına getirecek, dansöz niyetine... Bu 'dansöz niyetine' lafını da boşuna etmedim.
Çünkü tanıtımlarda kullanılan fon müziği bildiğimiz oryantal... Süper modelleri kıvrak Arap nağmeleri ve göbek havası eşliğinde podyumda salınırken görmek, 'mantolu dansöz' görmek kadar sakil durdu ekranda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA