Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Harun’a bu yapılır mı?

Köşemizin müdavimlerinden Haluk Zırh, haftayı yine boş geçmemiş. Bu sefer Paramparça dizisinden harika bir tespiti var:
"Günaydın Yüksel Bey, Paramparça dizisinde geçen hafta Harun vuruldu ve bu hafta öldüğünü öğrendik. Ancak dizi yapımcıları ile ayrılışı sorunlu olmuş sanırım. Çünkü cenazesinin defin sahnesinde, cenazeye katılanların yakasındaki Harun resimleri bile flu olarak yayınlandı. Harun'u hiç sevmeyen Ozan bile, kendisine siper olarak hayatını kurtaran Harun'a vefasını, cenazeye katılarak gösterdi, ama yapımcılar Harun'un resmini flu yaparak bence vefasızlık ettiler. Hayat, dizilerde bile çok acımasız. Yüksel Bey bir de köşenizle ilgili bir sorunu size iletmek isterim:
Lütfen kendi köşenizden, kendinize e-posta göndermeyi deneyin. Yazmaya başladığınızda, yazıların ne kadar silik olarak yazıldığını göreceksiniz. Ben bundan haberiniz olsa, kesinlikle bu sorunu düzelteceğinizi sanıyorum. Yazdıklarınızı okumak için büyüteç kullanmak gerekiyor, çok silik çıkıyor, bilginize. Kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA