Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Güle güle çocukluğum...

En yakınlarım dahi bilmez. Ailem bile... Benim çocukluk idolüm 'Lord Sinclair'di. Kimdi 'Lord Sinclair'? 'Kaygısızlar' dizisinde Toni Curtis ile birlikte başrolü paylaşan Roger Moore'un canlandırdığı karakter.
Siyah-beyaz ekrana adeta yapışır, soluk almadan izlerdim 'Kaygısızlar'ı. 'Lord Sinclair'i neden Dany Wilde'dan (Tony Curtis) daha fazla göstermiyor diye çimdiklemek gelirdi içimden ekranı. Dizi bitince 'Lord Sinclair' olurdum ben. Onun kadar asil, onun kadar soğukkanlı, onun kadar zeki ve yetenekli olmaya çalışırdım. Ayna karşısında onun sol kaşını kaldırarak söylediği replikleri tekrarlardım. Sonra 'James Bond' oldu benim asil lord'um. Serinin hiçbir filmini kaçırmadım.
Önceki gün Roger Moore'un ölüm haberini aldım bültenlerden. İçimde bir şeylerin öldüğünü hissettim. Sanırım çocukluğumdu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA