Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İftarlık ‘Karavan’

'Karavan', atv ekranlarının en renkli gündüz kuşağı programlarından. Bilmeyenler için kısa özet: Kadın ve erkeklerden oluşan iki takım, şehir meydanlarında park eden iki karavanda yemek yapıp vatandaşa satıyor. Gün sonunda en fazla kar eden taraf galip geliyor.
'Karavan', Ramazan ayında bambaşka bir formatla ekrana gelecek. Bu kez karavanın içinde kendi alanlarında profesyonel üç erkek, üç kadın şef bulunacak. 'Karavan Ramazan Özel'in jürisinde ise ünlü şefler Özlem Mekik ve Elif Korkmazel yer alacak. Jüri her gün takımlara birbirinden farklı, lezzetli ve pratik iftar mönüleri siparişi verecek. Beş günün sonunda en yüksek puanı alan takım ise beş yıldızlı bir tatil ödülü kazanacak.
Özellikle hanımları Ramazan boyunca 'İftara ne pişireyim?' derdinden kurtaracak 'Karavan', aynı zamanda yaşatacağı büyük rekabetle de keyif ve heyecan vâdediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA