Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yemekteyiz’i Seda Sayan sunacak

Bayramdan sonra tv8'in sansasyonel yarışması Yemekteyiz'de kan değişimi olacak. Uzun süredir programı sunan Onur Büyüktopçu'nun yerine sunuculuk görevini Seda Sayan üstlenecek.
Onur Büyüktopçu, geçen hafta sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Yemekteyiz'e veda ettiğini, yeni bir proje ile sevenlerinin karşısında olacağını duyurmuştu. Bu gelişmenin üzerine herkes yarışmanın yeni sunucusunun kim olacağını merak ediyordu. Sonunda bu çok özel bilgiye ulaştım. Yemekteyiz'i bayramdan sonra başlayacak yeni bölümlerinde Seda Sayan sunacak. Sayan, geçen yıl tv8 ekranlarında O Ses Türkiye'nin jüri üyesi olarak görev almıştı.
Yemekteyiz yarışmacılarını şimdiden uyarayım: Artık karşınızda o halim selim Onur Büyüktopçu değil, 'Kadırgalı' olacak. Lafınızı tartın, kendinize hakim olun, nimete saygısızlık etmeyin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA