Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Oscar güzelliği mesai ister

Pazartesiden itibaren Oscar'la yatıp kalkar olduk. Ödül gecesine ve sonrasındaki partilere katılan yıldızların şıklığı-rüküşlüğü konuşuluyor. Hem de ödüllerden daha çok konuşuluyor. Ben de son durumu öğrenmek için Entertainment kanalındaki 'Fashion Police' programını yakalamaya çalışıyorum. Hem 'kim şık kim rüküş'ü en yetkin ağızlardan dinleme fırsatı bulacağım, hem de yıldızların ruh hallerinden, bu geceye nasıl hazırlandıklarını anlamaya çalışacağım. Zira, Oscar gecesi kadınların gecesidir. Ödül törenini naklen yayınlayan Doğuş grubu kanallarının film dergisi bu konuyu 'Bir Hollywood yıldızına dönüşmenin acı dolu hikayesi' başlığıyla mercek altına almış. Bu özel geceye hazırlanmak için Hollywood yıldızları bakın neler yapıyormuş:
* Egzersiz uzmanı David Kirsch aktrislere giyecekleri elbiselere göre program çıkarıyormuş. Bir tören öncesinde Helen Mirren elbisesine girebilmek için bir ay diyet yaptığını itiraf etmiş.
* Doğru elbiseyi bulan aktrisler kıyafet üstlerine uymasa bile onu giyebilmek için akıl almaz şeyler yapıyormuş. Diyelim ki elbise asla üzerine olmuyor; başka bir kıyafet seçmek yerine liposuction yaptırmayı tercih edenler dahi oluyormuş.
* Kırmızı halıda yürüyen yıldızların en son isteyeceği şey koltuk altlarının terlemesiymiş. Ya terler elbisede iz yaparsa? Çözüm; terlemeyi engellemek için koltuk altlarına botoks.

PIRLANTALI PEELİNG
* Törenden bir gün önce yıldızlar, Beverly Hills'deki cilt uzmanı Sonya Dakar'ın kapısına yığılıyormuş. Parlak bir cilt için Sonya, pırlanta parçalarından oluşan bir karışımla peeling yapıyormuş.
* Jennifer Lopez'in kırmızı tilki kürkünden kirpik yaptırmasıyla başlayan kirpik akımı, Madonna'nın 10 bin dolarlık kirpikleriyle doruk noktasına ulaşmış. Yıldızların artık özel kirpik uzmanları varmış. Ve bu arada bir not: 1929 yılındaki ilk Oscar ödülünü kazanan Janet Gaynor, törene diz boyu etek ve uzun kollu bir tişörtle katılmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA