Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Ayşe'ye yazık oldu!

Daha birkaç gün önce Bodrum'da, teknede, Şahan'ı öptü diye cümle Bodrum paparazzisinin kuşatması altındaydı bizim Ayşe Özyılmazel. Brad Pitt olayından dolayı hafif gergindi araları. "Vay siz ne biçim magazincisiniz. Brad Pitt'i çekemediniz" diye meydan okuyunca çocuklara, çocuklar da hırs yaptı, Ayşe ile Şahan'ı fotoğrafladı… Bütün magazin müdürü arkadaşlar da 'maden bulmuş' gibi bu fotoğrafları kullandı. Ayşe derdini anlatmak için bin takla attı. Hatta İstanbul'da paparazzileri bile öptü. "Bakın işte, Şahan'ı da böyle öpmüştüm" dedi. Ben merak ediyorum; Ayşe derdini anlatmaya çalışırken Şahan niye bir açıklama yapmadı. Niye "Arkadaşlar, benim yeni bir ilişkim var. Bu haberler bize zarar verir" demedi. Ayşe'yi neden hiç düşünmedi? Yoksa Berrak o günlerde hayatında yoktu da tam o gün; balkon fotoğraflarının çekildiği gün mü yakınlaştı ikisi!

TV'CİLER UYUYOR MU?
Bu arada Ayşe ile ilgili televizyon yapımcılarına bir önerim var. Demet Akalın ile eşinin yaptığı programın bir benzerini ben olsam Ayşe ve arkadaşları için yaparım. Yıllar önce Ayşe, Şamdan'da ilk çalışmaya başladığında ona iki sayfa vermiş ve şöyle demiştik; "Ayşe sabahtan akşama kadar bir yerlerde dolaşacak, yaşadıklarını yazacaksın. Ayşe Nişantaşı'nda, Ayşe alışverişte, Ayşe maçta, vb gibi…" Valla çok tutmuştu… Bodrum'da bir teknede Şahan'ı öptü diye günlerdir bu kadar tantana yaşanıyorsa, Ayşe televizyon programıyla reyting rekorları kırar vallahi… Benden söylemesi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA