Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bizi bu havalar mahvetti

Bu yazdan bir bomba daha çıkar mı? Magazinel anlamda soruyorum. Yani Şahan Gökbakar- Berrak Tüzünataç olayından sonra bizim heyecanımızı ne uyandırır bilemiyorum. Haber çok ama... Ama hepsi hayatın tekrarı! Dolayısıyla heyecan vermiyor. Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in Bodrum'daki evinin hemen karşısındaki bir plajda genç bir hanıma itinayla güneş yağı sürmesi beni pek açmadı. Yani şaşırmadım. Çünkü Ali Şen, Ali Şen'dir. Posta gazetesi Ali Şen'in 71 yaşında olduğunu yazmış. Ne olmuş yani? "Hayat 50'sinden sonra başlar" söyleminin izinden gidersek, Ali Şen şu anda 20'li yaşlarda sayılır.

SELÜLİT Mİ DEDİNİZ!
Deniz Berdan bir süredir Bodrum'dan uzak duruyordu. Önceki yazlarda o kadar bikinili fotoğrafları çekilmiş ve yayınlanmıştı ki, herhalde rahatsız olmuştur diye düşünüyordum; ama öyle değilmiş. Deniz Hanım ve ailesi yeniden Bodrum'a dönmüşler. Tabii çocuklar da fotoğraflamış ve altına da "O da selülitli" diye yazmışlar. Vay sen misin böyle yazan! Ertesi gün Deniz Hanım, fotoğrafını çeken muhabiri yanına çağırmış, gömleğini çıkarmış ve "Bak bakalım var mı bende selülit?" demiş. İşte böyle dostlar. Hiçbir kadına selülitin var demeyeceksin! Deniz Hanım, bu gazla şahane pozlar vermiş Türkbükü dolaylarında. Tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi.

BODRUM DOLU

Bodrum'da işler durgun falan değil ama nedense birileri her yıl aynı hikayeyi anlatıyor. Kim onlar? Bodrum'un merkezini Türkbükü sananlar. Bodrum boş falan değil. Sadece artık kim nereye gideceğini çok iyi biliyor. Görünmek isteyenler her türlü şovlarıyla ortalarda. Görünmek istemedikten sonra kimse sizi yakalayamaz. Anlayacağınız şov devam ediyor. Mekanlar fiyatlarını daha makul tutarlarsa hayat uzar oralarda da...

AVM'LERDE SERİNLEYİN
Eviniz çok sıcak. Klimanız yok. Nefes alamıyorsunuz. Ne yaparsınız? Size bir tüyo; doğru bir AVM'ye gidin, serin serin oturun. Pekçok alışveriş merkezinde ziyaretçi sayısı sıcak günlerde artmış. Akmerkez'i kışın bile göremediğim kadar kalabalık gördüm. Her zaman püfür püfür esen Kanyon ise şehrin sıcağından uzaklaşmak için ideal. Bu arada İstinye Park'ta hayat durdu mu ne?

TURİST SAYISI AZALDI
İstanbul'a bu yıl 10 milyon turist gelmesi hedeflenirken; yılın 7 aylık döneminde bu rakam henüz 4 milyon civarında seyrediyormuş. İstanbul'a gelen yabancı sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.9 oranında azalmış. Kimbilir belki de eğlence hayatına vurulmak istenen darbenin yarattığı etkidir bu... İstanbul'un Kültür Başkenti unvanı bile durumu kurtaramadıysa, durumu bu hale getirenler düşünsün.

KONSERLERLE KARİYER?
Fındık festivali, fıstık festivali, karpuz festivali, alışveriş merkezi konseri. Tatil köyünde 'yazlıkçı' konseri... Uzayıp gider liste. Burunlarından kıl aldırmayan starların sırf para için kendilerini bozuk para gibi harcamaları tuhafıma gidiyor. Konuştukları zaman kariyer heyecanları öyle bir coşuyor ki; kendilerini bir süre sonra MTV ödül töreninde falan göreceğinizi sanıyorsunuz. Ama memlekette festival çok olunca fındığık fıstık derken- herkes bir güzel 'çitliyor' kendini.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA