Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Kıvanç komedi de oynar mı?

Diyorlar ki; Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'u kıskanmış; onun 'Ezel'de daha fazla yer almasını istememiş, onun için 'Sekiz' hemen öldürülmüş. Maksat kötülük olsun! Öyle bir şey yok tabii. Her şey ta en başından dört bölüm olarak planlanmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ bence 'Sekiz' karakterini ve 'Ezel'deki varlığını çok tadında bıraktı. Baygın bakışlı Behlül'den sonra 'Sekiz'le oyunculuğunu başka boyutlara taşıyan Kıvanç'tan bir de komedi bekliyoruz şimdi. Şaka değil, olabilirmiş böyle bir şey.
Hülya Avşar, Birol Güven'in yazdığı sitcom'a başlayacak ama hâlâ kendisine bir partner bulunabilmiş değil. Eşinden ayrılmış, çocukları olan bir kadını canlandıracak. Bir ara Acun Ilıcalı'nın da adı geçmiş ama Acun; "Ben kamera karşısında asla rol yapamam. İyi olamayacağım bir işte de olmam" demiş.
Dönem filmleri dendiğinde pek de başarılı işler çıkmaz ortaya. Şimdi kuralı bozmaya aday bir film var gündemde. Cuma günü gösterime girecek olan 'Mahpeyker'i merakla bekliyoruz. 'Kösem Sultan'ı anlatan filmin çekimleri Kurtköy'de 1500 metrekare alana kurulan bir platoda, Topkapı Sarayı Harem dairesinin seçilmiş mekanlarını aynı ölçüde yansıtan dekorlarda çekilmiş. Ve gerçek mekanlar da kullanılmış.
Kadınlar, erkek üzerinden yürüttükleri savaşta hiçbir zaman kendilerini galip görmesinler. Ferdi Tayfur'la yıllardır birlikte olan hanımefendi geçenlerde birdenbire ortaya çıkıp "Ben ona erkek evlat verdim, bizi bırakmaz" diyerek diğer hanımlara karşı üstün olduğunun altını çizmişti. Ama ne oldu? Ferdi Bey, 36 yıldır eşi olan Zeliha Hanım'a dönmüş. Ne olacak şimdi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA