Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Unutmamak için!

Dün gazetelerde Behiye Aksoy'un fotoğrafı vardı. Petek Dinçöz huzurevinde ziyaret etmiş. Behiye Aksoy'un efsanesini biliyorsanız; kayıtsız kalmanız, etkilenmemeniz mümkün değil. Nereden nereye diyor insan.
Bu şöhret böyle bir şey işte...
Yaşarken de unutuluyorsan, öldükten sonra kim hatırlar seni!
Ama...
O fotoğrafa bakarken; bizim Özgür Aras'tan mesaj geldi. "Cenk Koray Ekran Ödülleri'nin ikincisi için hazırlıklara başladık" diye...
Bu notu okuyunca umudum yeniden geri geldi. Özgür tek başına 'unutturmamaya' yeter ama bu organizasyonda Ayşe Ersayın, Stelyo Pippis ve Esin Övet de var yanında.
Onların sayesinde bir dönemlerin en büyük televizyon yıldızı olan Cenk Koray'ın adı yaşıyor. Koray'ı 2000 yılında kaybettik. Aradan koca bir 11 yıl geçmiş. Unutulur giderdi çoktan. Bugün Kerem Alışık ile Çolpan İlhan olmasaydı; Sadri Alışık da unutulur giderdi. Sunal ailesinin çabaları olmasa Kemal Sunal da...
12 Aralık Pazartesi gecesi Günay Restaurant'da özel bir gece düzenleniyor.
Amaç Cenk Koray'ı anmak.
Ama asıl önemlisi "Unutma ki, unutmasınlar" mesajı vermek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA