Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Türkan Şoray'dan şarkılar

Türkan Şoray albüm yapma konusunu bir kez daha gündemine almış. Bu kez işler ciddi galiba. Bu kez diyorum çünkü daha önce de böyle bir girişimi olmuş ama hayata geçirilememişti. Şimdi bu haberi duyan pek çok kişinin "Ne? Pop albümü mü yapıyor?" dediğini duyar gibiyim. Ben de diyorum ki, "Niye yapmasın?" İnsanın keyif aldığı bir işi yapmasından daha güzel, daha heyecanlı ne olabilir ki? Bir gün "Niye yapmadım?" pişmanlığı yaşayacağına, yapsın. Çoğumuz hayatta kendimize koyduğumuz engeller yüzünden pek çok şeyden vazgeçmiyor muyuz? "Başkaları ne der?" diyerek, durduğumuz yerde durmuyor muyuz?

BOŞ HEVES DEĞİL!
Türkan Şoray müziği seviyor. 5-6 yıl önce 'Şamdan' adlı televizyon programıma Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Ferhat Göçer'i konuk etmiştim. Bu üçlüye mikrofonu uzatıp piyano eşliğinde bir şarkı söylemelerini istemiştim. Hülya Koçyiğit eskiden sahnelere çıktı, Ferhat Göçer ise bir profesyonel. Türkan Hanım, önce biraz çekindi ama şarkı başladıktan sonraki performansı süperdi. Yani şarkı söyleme isteği, boş bir heves değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA