Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Milli damadın mağazasını Kimi Raikkonen açacak!

Ferrari'nin Reklam Müdürü İtalyan damadımız Massimo Cusimano'nun, hanımköylü olmak için yollar aradığını ve sonunda İstanbul'da Ferrari mağazası açmaya karar verdiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Şirketindeki görevini bir süreliğine donduran ve artık eşi Burcu Esmersoy'un dizinin dibinde, İstanbul'da olan Massimo; mağazasını açmak için Bağdat Caddesi'nde uygun bir yer bulmuş. Önümüzdeki ay çalışmalara başlayacak olan Massimo, daha manidar olması için mağazasının açılışını, Formula 1'in ağustos ayındaki İstanbul ayağına denk getirmeyi uygun bulmuş. Şimdiden tüm bağlantıları yapan Massimo, açılış kurdelesini de Ferrari'nin yeni pilotu Kimi Raikkonen'e kestirecekmiş.

İkinci şubesini İstanbul Havalimanı'nda açmak isteyen Massimo, boş mağaza olmadığı için sırada bekliyormuş.

Geçen yıl düzenlenen Formula 1 Türkiye Grand Prix'ini MC Laren Mercedes pilotu olarak kazanan Kimi Raikkonen, artık Ferrari takımı için yarışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA