Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşinin yanına gitmeyince dedikodular başladı!

Clup Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer 1 Eylül'de Bodrum'da tüplü dalış yaparken vurgun yemiş, boynundan aşağısı felç olmuştu. Sinem Hanım, eşi Ahmet Bey'i apar topar ambulans uçakla Almanya'nın Münih şehrindeki Murnau Unfall Kliniği'ne götürmüştü. Ahmet Bey 5 aydır bu klinikte tedavi görüyor. Yaklaşık iki ay boyunca eşinin başucundan ayrılmayan Sinem Hanım, kasım sonunda kızları Lara ile Hera'yı özleyip İstanbul'a gelmişti. Geliş o geliş; Sinem Hanım 3 aydır İstanbul'daŞimdi herkes aradan üç ay geçmesine rağmen Sinem Hanım'ın niçin hala eşinin yanına Almanya'ya dönmediğini konuşuyor.

DEDİKODULAR DUDAK UÇUKLATACAK CİNSTEN!!!
İstanbul'un elitleri, Almanya'ya dönüş tarihini sürekli erteleyen Sinem Hanım'ın, hemen her gece İstanbul gecelerinde boy göstermesini de artık diline dolamış durumda. Sinem Hanım'ın İstanbul'a döndüğü ilk günlerde gece kulüplerinde görünmesi 'moral depoluyor' diye yorumlanmıştı. Ama görünen o ki, Sinem Hanım'ın epey bir morale ihtiyacı varmış! Sinem Bayer, geçenlerde de arkadaşı Esra Üstünkaya ve Verda Penso'nun eski sevgilisi Alpay Başaran ile bir gece kulübünde sabaha kadar eğlendi. O gece Sinem Hanım'ın Alpay Başaran ile yakınlığı dedikodulara yol açtı. Bu konuda yorum yapmak bana düşmez ama Sinem Hanım'ın da dedikoducuların eline malzeme vermemesi gerekir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA