Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Serenay beyaz atlı prensini bulmuş!

Son yılların gözde oyuncularından olan ve güzelliğiyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya, meslektaşı Tolga Sayışman'dan ayrıldıktan sonra aşk defterini kapatmış gibi görünüyordu. Ancak öğrendim ki, Serenay kendine yeni bir beyaz atlı prens bulmuş. Bu kez gönlünü sanat dünyasının dışından birine kaptıran Serenay; iş dünyası ve sosyetenin ünlü isimlerinden, Mars Entertainment Group'un ortağı Muzaffer Yıldırım ile birlikteymiş. CineMaximum, Mac spor salonları ve Nupera'nın patronlarından olan Muzaffer Yıldırım ile Seranay Sarıkaya'nın ne zaman flört etmeye başladığını bilmiyorum ama ateş bacayı iyice sarmış!

SOSYETENİN DİLİNDELER...
Geçenlerde bir arkadaşım aşıkları, Karaköy'deki Unter adlı mekanda görmüş; canciğer kuzu sarması kıvamındalarmış. Başından bir evlilik geçen ve yıllardır adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan Yıldırım ile Serenay'ın aşkı, bugünlerde sosyetenin dilinden düşmüyor. Bakalım sosyeteye bir sanatçı gelin daha mı gelecek yoksa aşkları tarih mi olacak; bekleyip göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA