Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'DB Berdan'ın peşinden koşuyor!

''BU HAFTA BÖYLE GEÇTİ''
Cemiyet hayatında giyim kuşamıyla öne çıkan isimlerden biriyken, modaya olan ilgisini meslek haline getirip tasarımcı olan Deniz Berdan, yoğun bir hafta geçirdi. Londra Moda Haftası'ndan döndükten sonra bir film için yaptığı tasarımların lansmanı ve devamındaki röportajlar için koşturan Berdan, bu yoğunluk arasında yaşadıklarını not alıp fotoğraflamayı ihmal etmedi. İşte Berdan'ın bir hafta boyunca yaşadıklarından çok özel kesitler...

25 ŞUBAT PAZARTESİ
Bu dönem fena bir yoğunluk yaşıyorum. Londra Moda Haftası'ndaki 'Deniz Berdan Inspired by Oz The Great and Powerful' lansmanından sonraki ilk haftama başlıyorum. Sabah ilk iş; röportajlar öncesi 10 parçalık kostümlerle fotoğraf çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Dikbaş'ın stüdyosuna gidiyorum. Tanıtımlar mankenlerle yapılıyor ancak röportajlarda görsellik ön planda tutulduğu için ben de bu eğlenceli kostümleri giyebilme şansına sahip oldum. Ancak çok yorucuydu; stüdyodan akşam geç saatte çıkabildik.

26 ŞUBAT SALI
Bugün Disney ile 'Deniz Berdan Inspired by Oz The Great and Powerful' tasarımlarımızı, Marmara Forum'da basına sunma günümüz.
Sabah 07.00'de işe başladık. Önceden yaptığımız saç ve makyajlar modellere uygulanmaya başlandı. Kostümlerin hemen hepsi alternatif malzemelerle harmanlandığı için ortaya oldukça farklı ve renkli görüntüler çıktı.
Ve günün en güzel saati... Öğleden sonra saat 17.00'de ancak öğle yemeği yiyebilme imkanı bulabildik. Eşim Haluk'la buluşup karşılıklı hastası olduğum Happily Ever After'da birer hamburger ve ortaya pizza söyledik; miiiis.

27 ŞUBAT ÇARŞAMBA
Her sabah oğlum Can'ı okula ben yolcu ederim. Can'ı uğurladıktan sonra evde birkaç işi halledip canlı yayına, Saba Tümer'in programına gideceğim.
Yayının ardından en sevdiğim alışveriş türü olan kısa bir market alışverişi yaptım. Bugün, yetişmesi gereken yazılar var.
Disney projesini anlatmak için Saba Tümer'deyim... Çok keyifli geçti; Saba arada bana Oscar kıyafetlerini de yorumlattı.

28 ŞUBAT PERŞEMBE
Bugün Istanbul Fashion Week'te, stüdyo kısmında şov yapma kararımızı kesinleştirdik. DB Berdan markamızla Türkiye'deki ilk sunumumuzu gerçekleştireceğiz. O yüzden çalışmak için doğru atölyeye. Bize en az iki-üç hafta uyku görünmüyor.
Bunlar da günlük hayatımda üzerimden hiç çıkarmadığım kıymetlilerim 7/24 üzerimde olan deri ceket, postal ve güneş gözlüğüm...

01 MART CUMA
Bugün de yoğun günlerden biri. EİB Moda Tasarım Yarışması'na jüri olarak katılmak için bir günlüğüne İzmir'e gidiyorum; havalimanı yolundayım.
Bu da uçakta sizler için çektiğim bir kare.
Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından sektöre yenilikçi, yaratıcı tasarımcılar kazandırmak amacıyla bu yıl sekizinci kez düzenlenen yarışmanın finali bu akşam olacak. Finale kalan 10 genç tasarımcının tasarımlarını inceliyoruz. Yanımdaki arkadaşım, tasarımcı Niyazi Erdoğan...
Eleme sonrası Başak Dizer Franses ve Zeynep Üner ile yemeğe gidiyoruz. Hava İstanbul'dan birkaç derece daha sıcak ama muhteşem güneş, iyi hissettiriyor.

02 MART CUMARTESİ
Ne kadar işim olursa olsun mutlaka oğlum Can'la ilgilenirim. Bu ara Can, Galatasaray forması ile yaşıyor; hatta kramponlarla okula bile gidiyor. Bugün ekstra bir durum var; akşama hepimizin fanatiği olduğu Galatasaray'ımızın Eskişehirspor'la maçı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA