Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Barselona'da 70’lik delikanlı olacak

2008 yılında meslekteki 40'ıncı yılını kutlayan ve halen işinin başında olan gece hayatının duayenlerinden Metin Fadıllıoğlu, yarın tam tamına 70'lik bir delikanlı olacak! Evet, şimdiye kadar gece hayatına birçok popüler mekan kazandıran Metin Bey'in yarın doğum günü...

60'INCI YAŞGÜNÜNÜ HİNDİSTAN'DA KUTLADI
Sportmen kişiliği, özellikle motosiklet ve spor otomobil merakıyla tam bir ihtiyar delikanlı görüntüsü veren Metin Fadıllıoğlu, kızı Selin Tara'nın organizasyonuyla 70'inci doğum gününü yarın Barselona'da kutlayacak. Metin Bey, 60'ıncı doğum gününü de Hindistan'ın Yeni Delhi şehrinde kutlamıştı. Fadıllıoğlu'nun Yeni Delhi'deki 60 yaş kutlamasına, aralarında CemÜmit Boyner, Ömer-Ayşegül Dinçkök, o dönem evli olan Serra Tokar ile Osman Merzeci'nin de bulunduğu pek çok isim katılmıştı. Tebrik etmek için aradığım Metin Bey; Barselona'ya eşi Zeynep Hanım, kızı Selin, damadı Mehmet Tara ve yeğenleri Emir-Aslı Behlil ile gideceklerini söyledi. Ünlü mimar Gaudi'nin başını çektiği modernizm akımıyla planlanan Barselona'nın tarihi ve turistik yerlerini de gezeceklerini söyleyen Metin Bey ve ailesi pazar günü yurda dönecekmiş. Organizasyon kızı Selin Tara'ya ait olduğu için pek fazla detay bilmeyen Metin Bey'e, belki dostları da bir sürpriz yapar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA