Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mönüsüne Kars kazını eklemiş

İstanbul'un en iyi fine dining restoranlarından biri olan Etiler'deki The Galliard, mönüsünde yöresel lezzetlere de yer vermeye başlamış. İstanbul'da ilk kez bir fine dining restoranda, Kars'tan özel olarak getirtilen kaz servis ediliyor. Mönüsündeki yemekleri uzun süren araştırmalar sonrasında bir araya getiren The Galliard'ın Kars'tan getirttiği kazlar, özel bir formülle fırınlanıp akçaağaç şurubuyla servis ediliyormuş. Kars kazını, fine dining bir restoranda yemek ilginç olacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA