Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilileriyle pişti oldular!

11 yıllık evliliklerini Ekim 2019'da tek celsede bitirdiklerini tüm Türkiye'nin benden öğrendiği Emir Sarıgül ile Fatoş Altınbaş cephesinden ilginç bir haberim var! Biliyorsunuz; boşanmalarının ardından Emir Sarıgül, spiker Buket Aydın'la, ardından da Sibel Can ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fatoş Altınbaş da dostluklarının zamanla aşka evrildiğini söylediği Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya ile flört etmeye başlamıştı...



Önceki gün karşılaştığım bir arkadaşım, ex çiftin yaşadığı 'bahtsız pişti'den bahsetti! Sibel Can ile Emir Sarıgül, geçen hafta ünlü isimlerin müdavimi olduğu Sarıyer'deki bir balıkçıya gitmiş. Şans bu ya; Fatoş Altınbaş ile Burak Kaya da orada yemekteymiş. Hemen "kesin ortalık karışmıştır" demeyin, hiçbir tatsızlık olmamış. Çünkü Fatoş Altınbaş ile Burak Kaya, onlar gelince kalkıp gitmiş.

CANSU DA POZİTİF!
Kovid-19 vakaları, Omicron varyantı yüzünden tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok arttı. Kritik seviyelere ulaşan vaka sayısı, özellikle İstanbul'da pik yapmış durumda. Hemen her gün onlarca ismin bu illet virüsten nasibini aldığını duyuyorum.



Dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile yeni bir aşka yelken açtığını bu köşeden öğrendiğiniz Cansu Dere'nin testi de maalesef pozitif çıkmış. Önceki gün sonucu alan Cansu Dere, şimdilik hastalığı hafif semptomlarla atlatıyormuş. Umarım böyle de bitirir.

BAYRAĞI DEVREDECEK GOLFÇÜYÜ BULMUŞ
Kadın golfçü deyince ilk akla gelen isim olan Beyhan Benardete, bayrağını devredecek birini bulmuş! Bu kişi, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun kızı Merve Müftüoğlu.



Beyhan Hanım, Kasım 2020'de Antalya'da bir golf sahasında Merve Hanım'ın vuruşunu görünce etkilenip "Hadi sahaya çıkıyoruz" demiş. Oyundan sonra "Çok yeteneklisin, artık beraber çalışacağız, bayrağı sana devredeceğim" deyince aralarında hem bir usta-çırak ilişkisi hem de arkadaşlık başlamış…

TATIL ARASI SONA ERDİ!
Haziran 2020'de 23 yıllık eşi Rober Baler'den boşanan Etel Baler, "Hayalim; hayat boyu tatil kıvamında yaşamak" demişti. Dediğini de yapıyor... Boşandıktan sonra bu hayaline kavuşan Etel Hanım, sürekli tatilde.



Yaklaşık 1.5 aydır İstanbul'da olan Etel Hanım, şimdi de önce Costa Rica'ya gitmeye niyet etmiş ama oraya seyahat etmek zor gelince rotayı 1.5 ay önce döndüğü Miami'ye çevirmiş. "Tek uçak, kolay ve sıcak" dediği Miami'de Etel Hanım'a iyi tatiller diliyorum. Bakalım bundan sonraki rotası neresi olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA