Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sünnet derisiyle güzelleşecek!

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, birkaç ay önce yüzüne, yeni doğan bebeklerin sünnet derisinden elde edilen kök hücreyle estetik yaptırdığını açıklamış ve çok konuşulmuştu. Etik olup olmadığı tartışmaları üzerine de "Bu yöntem tamamen hukuksal ve tüm izinleri alınmış" açıklamasını yapmıştı.



Sosyeteden bir ismin de güzelleşmek için sünnet derisine başvurduğunu öğrendim! Mart ayında 23 yıllık eşi Metin Şen'den boşanan, 45 yaşındaki Aslı Gümüşel de Selen Görgüzel gibi sünnet derisinden alınan kök hücre ile boynuna ve göğüs dekoltesine uygulama yaptırmış. Hatta Aslı Hanım'ın cildi çok hassas olduğu için, uygulamanın ardından özellikle dekolte bölgesinde belirgin izler oluşmuş.



Ancak 3-4 güne geçmesini bekliyormuş. Bu arada Aslı Hanım'ın, kısa bir süre önce de 400 bin lira ödeyip karnını gerdirdiği ve yanlarını aldırdığı iddiaları da var. Boşanma sonrası kadınların estetik merkezlerine koşmasına alışığım ama Aslı Gümüşel biraz abarttı mı acaba!

GÖZÜMÜZ AYDIN 60 YAŞINDA OLDU!
Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in önceki gün doğum günüydü. 40 yılı aşkın süredir haftada dört gün spor yapan, genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle hemcinslerini orta yerinden çatlatan Biricik Hanım, tam tamına 60 yaşında oldu.



Biricik Hanım, 1963 (18 Eylül) doğumlu olduğu için bu yılın başından beri ben dahil herkes "60 yaşında" yazıyordu. Sosyal medyasından gülen yüz emojisiyle "İşte bugün 60 oldum. Gözünüz aydın" diye yazdığına bakılırsa bize biraz bozuluyormuş! 61 yaşından gün alan Biricik Hanım, 70 bile olsa bu cildi ve fiziğiyle hemcinslerini kıskandırmaya devam edecektir.

NEW YORK KİTABINDA İSTANBULLU BİR ÇİFT
Dünyaca ünlü bir yayınevi, New York'un ruhunu yansıtan ikonik ve yaratıcı insanların özgün dünyalarına ve şehirdeki sevdikleri yerlere yer veren bir kitap çıkardı.



Geçen hafta satışa çıkan 'New York Chic' adlı kitapta bir kültür-sanat platformunun kurucuları Alphan-Demet Müftüoğlu Eşeli çifti de yer alıyor. Kitap için Oliver Pilcher'a New York sokaklarında poz veren Eşeli çifti, kitaptaki sanatçılar, yazarlar, tasarımcılar ve şefler gibi şehirdeki uğrak yerlerini anlatmış. Eşeli çiftine bravo doğrusu; böyle bir kitapta yer almak herkesin harcı değil...

YENİ BÖBREĞİYLE ÇOK MUTLU
Uzun süre böbrek nakli için bekleyen ünlü iş insanı Fatih Kıral, şirketinde çalışan bir işçisinin verdiği böbrekle hayata tutunmuştu. Nisan ayındaki böbrek naklinden sonra pek evden çıkmayan ve çok konservatif yaşayan Fatih Bey, artık insan içine karışmaya başladı.



Geçenlerde bir davette gördüğüm Fatih Bey, maşallah çok sağlıklı ve mutlu görünüyordu. Çok yakında ilk kez dede olmanın sevincini de yaşayacak olan Fatih Bey'in sevdikleriyle birlikte sağlıklı-mutlu nice yılları olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA