Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Yön değiştirme zamanı...

Oprah Winfrey'nin 25 yıldır süren femomen şovu 'Oprah' bu sezon sona eriyor. Buna rağmen Oprah'ın hiç durmaya niyeti yok! Kendi televizyon ağı OWN, (Oprah Winfrey Network) 1 Ocak'ta yayına başlayacak. Yer verecekleri programlara şöyle bir göz attım, yine fark yaratacak... Mesela reality şovlardan birinin adı; 'Çocuklar Tarafından Kaçırıldı'... Ebeveynleri iş bağımlısı olan çocuklar, yola getirene kadar, anne ve babalarınının internet postalarına ve ofiste kaldıkları uzun saatlere el koyacaklar. Bir başka program; York Düşesi Sarah Ferguson'un tüm servetini kaybettikten sonra yeni yaşantısına alışmasını konu alan mini bir seri... İlgimi çekenlerden bir diğerinde ise; yeni Oprah olmak isteyenler arasında bir yarışma yapılacak ve o yarışmanın birincisi OWN'da kendi şovunu yapabilecek. OWN'un ilk yılda 145 milyon dolarlık reklam gelirinin olacağı düşünülüyor.

KORKULARINI YENMİŞ
Oprah "İnsanlar beni takip etmeye devam edecekler mi?" korkusunu geçen yaz Michael Jackson ile ilgili bir makaleyi okuduktan sonra aşmış. Jackson, 1982'de piyasaya çıkan tüm zamanların en çok satan albümü 'Thriller'dan sonra daha iyisini yapamamanın derdi ile yaşamış. O kadar ki, albümün kazandığı başarıyı bile hiçbir zaman içine sindiremeden yaşamış... Oprah, "Michael Jackson gibi olmak istemiyorum. 25 yıldır fenomen olmuş şovumu devam ettirebilme korkusu yaşamak istemiyorum. Artık bırakıp yön değiştirme vakti geldi" diyor. Düşünüyorum da "Tekrar aynı başarıyı yakalayamam" endişesi ile yaşayan çok artist ve yazar var. "Hep en tepede kalayım" hissine bağımlı yaşamak, adamı alkolik de eder, kanser de...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA