YAZARA MAİL GÖNDER Bademli tavuk

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

MALZEMELER
6 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı un
1 çay bardağı badem
1 çay kaşığı zencefil
1 paket krema
Tuz Karabiber

Tavukları doğrayıp soya sosu ekleyerek sıvı yağda beş dakika kavurun. Unu ekleyip unun kokusu gidene kadar kavurun. Badem, tuz, karabiber ve zencefili ekleyip karıştırın. Biraz su ilave edip 15 dakika pişirin. Kremayı ilave edip bir-iki kez karıştırın ve ocaktan alın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.