Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Adriana Lima İstanbul'a gelmesin!

Aaa yok gelme, istemiyorum!
Vallahi sınır kapısında, havaalanı girişinde duracağım. Adriana Lima, markaları soyup soğana çevirdi; farkında değilsiniz. Gerçi markalar da haklı; yerli ünlülerin istediği rakamlarla, onların kaprisleriyle ve menajerlerin egosuyla uğraşamıyorlarmış. Konuşulan bu...
Firmalar, "Adriana ya da başka bir yabancı ile anlaşırım, işim kolaylaşır. Böylece sadece Türkiye'de değil, dünyada da adımı duyururum" diyor. Marka açısından doğru bir strateji olabilir ama bu markalarla çalışmak isteyen birçok ünlü isim iş bulamıyor.
Ayrıca aynı isimleri reklam yüzü olarak görmekten sıkıldım. Bugün şampuan reklamında oynayan, yarın pantolon reklamında boy gösteriyor. Menajerlere de söyleyeceklerim var. Tamam ünlü pazarlıyorsunuz ama o şişkin egonuz da ne oluyor? Hakkınızda konuşulanları ya da kaçırdığınız onca fırsatı bilseniz, halinize üzülürsünüz.
Tabii ki bu karmaşadan faydalanan da Adriana gibi ünlüler oluyor. Bence herkesin durup bir düşünmesi gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA