Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ekstra avokado alabilir miyim?

Butcher's Daughter yani Kasabın Kızı'nın ünlü müdavimi Taylor Swift'miş. Burası sağlıklı yemeklerin mönüde dans ettiği, vejeteryan yemekleriyle baş döndüren ufacık bir mekan.
Siz onun çapına aldanmayın çünkü şehrin en popüleri; kapısında kuyruk var. Kasabın kızının babasına baş kaldırdığı bir hikayesi var. Etten arınıp kendini sebze ve meyveye adayanların buluştuğu mekanın en havalısı da avokadolu tost... Zaten bu aralar şehir insanı 'En iyi avokadolu tost nerede yenir?' araştırması yapıyor, mekanlar arasında büyük bir kapışma var. Eee İstanbul'da da avokado çılgınlığı yaşanıyor.
Bir zamanlar ona da kinoa kadar yabancıydık, şimdi alışveriş listemizin olmazsa olmazı. Restoran mönülerinde görmüyorsak, hemen mekanı terk ediyoruz. Hatta servis edilen miktar az gelince de ekstra avokado istiyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA