Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Kazan kaynıyor

Magazin gündemi bu aralar yoğun. Ama öyle kavga dövüş değil ayrılıklar, boşanmalar gündemde... Birkaç gündür gündemin ilk maddesi Alişan-Buse Varol ayrılığı... İddialara göre çift boşanmanın eşiğinde... Gazeteleri açıyorsun, televizyona bakıyorsun herkes onları konuşuyor. Mutlu çift, belli ki 4 yıllık evliliklerinde sorun yaşıyor. Kendi gazetemden biliyorum günlerdir Alişan'ı, Buse Varol'u tüm ekip bir oldu, arıyor ama kapı duvar... Durum böyle olunca da özellikle ekranlarda ikili hakkında olur olmaz iddialar ortaya atılıyor. Halbuki Alişan ya da Buse Varol çıkıp "Evet bir sorunumuz var ve onu aşmaya çalışıyoruz. Kimse merak etmesin, bu sorunun üstesinden geleceğiz.



Eğer sorunu aşamazsak bu bilgiyi sizinle paylaşacağız" dese iş bitecek. Ama her zaman olduğu gibi kamyon devrildikten sonra, ikilinin mahrem aile sırları ortaya saçıldıktan sonra Alişan çıkıp açıklama yaptı. Bu açıklama başta yapılsa mesele bu kadar dallanıp budaklanmaz, kimse üzülmezdi... Buna benzer bir dedikodu kazanı da Ebru Şallı ile ilgili... Onun da evliliğinin sallantıda olduğu söyleniyor. Eşiyle ve kendisiyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Ama onlar da çıkıp her şeyi anlatmak yerine susuyor. Onlar sustukça da cadı kazanı kaynıyor.

EKRANDA KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDILAR!
Televizyonda bir canlı yayın... Eşiyle ilgili problem yaşadığını belirten kadın, enerji ve isim analisti Önder Özcan'a durumu anlatıyor. Hoca gayet net, elinde kalem, tahtaya notlar alıp "Eşinizin erken yaşta sarışın kadın takıntısı oluşmuş. Bunu takıntı haline getirdiği için kendisini bazı durumlarda geriye doğru çekiyor. Siz bunu aşmak için eşinize düzenli bir şekilde baklava yedireceksiniz.



Ama baklavaya İhlas Suresi'ni okuyacaksınız" diyor. Evet bu kadar basit... Şimdi bunun üzerine saçını sarıya boyatmak isteyen kadınlar için ben de bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Kuaföre gitmeye gerek yok hanımlar, saçınızı sarıya mı boyatmak istiyorsunuz? Soğuk baklava yerken besmele çekmeniz yeterli... Boşuna kuaföre gidip vakit harcamayın... Yahu evlilik için gerekli olan ehliyetin öncelikle televizyona çıkan konuklara getirilmesi gerekiyor, net!

DEDE-TORUNUN TAKIM AŞKI VİZYONA GİRİYOR
Beşiktaş ruhuna hayran olan ve takıma gönül vermiş onlarca ünlü ismi bir araya getiren 'Aşkın Saati 19:03' sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.



Bir dedenin torununa işlemek istediği Beşiktaş ruhunun anlatıldığı film, hikayesi ve senaryosuyla dikkat çekiyor. Ön hazırlık çalışması büyük bir titizlikle yürütülen 'Aşkın Saati 19:03' mayıs ayında sete çıkacak.

KİM BU CEO?
Moda dünyasında son günlerde herkesin dilinde bir CEO'dur gidiyor... Kim bu CEO diye merak ettim ve Tarçın ismine ulaştım. Tarçın poodle cinsi sevimli bir dostumuz. Tekstil işine girmiş Tarpaws ile...



Tarçın, kendi gibi olan sevimli patiler ve arkadaşları için müthiş bir kreasyon çıkarmış ve şu an cemiyet ile sanat dünyası bu kıyafetleri konuşuyor. Böyle sevimli CEO'ların daha da çoğalıp iş dünyasında yer alması dileğiyle...

90'LI YILLARIN DÜŞÜNCESİ BİLE KORKUTUCU
Kürt asıllı Anadolu rock sanatçısı Ali Ata'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için biri Türkçe biri Kürtçe olmak üzere iki şarkı yazdığını öğrendim. Sonrasında konuştuğum Ata, "Biz Kürtler, doksanlı yıllarda çok çile çektik, çocuktuk ama o yaşadıklarımız hâlâ hafızamda... Recep Tayyip Erdoğan biz Kürtlerin mal ve can emniyetidir.



Eğer Cumhurbaşkanımız olmasa korkum o ki tekrar doksanlı yılların zulmünü yaşayacağımıza yönelik endişelerim var" dedi. Sanatçı ülkemiz, birlik ve beraberliğimiz, geleceğimiz, barışımız, istikrar ve güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ihtiyaç olduğunu söyledi. Ali Ata, 40 kişilik ekiple aranjörlüğünü Volkan Sönmez'in yaptığı eserlerde dombra, kopuz ve tulum enstrümanlarını kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA