Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Sözde değil özde aktör...

Atv'nin iddialı dizilerinden 'Bir Zamanlar Çukurova' dördüncü sezonunda sürprizlere devam ediyor. Diziye bu sezon 'Çolak Ağa' karakteriyle dahil olan usta oyuncu Altan Gördüm ile Adana'yı konuştuk. Adanalı olan Altan Gördüm, dizinin çekimlerinden arta kalan zamanlarını doğup büyüdüğü ev ve mahallesinde geçirdiğini söyledi.



Gördüm, "Adana Çifte Minare doğumluyum. Oturduğumuz yer Çırçır fabrikasına yakındı. Atatürk İlkokulu'nda okudum. Daha önce Adana'ya turneye geldiğimde doğduğum, rahmetli babamın yaptırdığı evi buldum. Doğduğum ev hâlâ duruyor. İki katlı kırmızı boyalı ahşap bir ev... Bahçesinde portakal ağaçları vardı. Oralara gidip dolaşmayı çok seviyorum. Hâlâ çocukluğumun kokuları geliyor burnuma..." sözleriyle duygularını anlattı.



HAYRANLIK VERİCİ...
Tabii mevzu Adana olunca usta oyuncuyla kebap konuşmamak olmaz deyip konuyu yemeğe getirdim. Altan Gördüm o kadar profesyonel ve iyi bir oyuncu ki orada bile kurduğu dengeden bahsetti: "Her ne kadar safkan Adanalı olsam da sabah ciğer kebap yiyenlerden değilim. İlk geldiğimde çekim için 10 gün kaldım; sadece bir defa kebap yedim. Kilo almamaya çalışıyorum. Disiplinli bir oyuncuyum. Hatta akşamları tuzlu bir şeyler yememeye çalışıyorum. Çünkü ertesi gün insanın yüzü şişer ve kamerada da bunu gizleyemezsin. Burada bulunma amacımın çalışma olduğunu bilincini kaybetmiş değilim. Diğer taraftan da Adana'nın tadını çıkarmaya çalışıyorum." Şimdi bir Altan Gördüm hassasiyetine bakıyorum, hayranlık verici ve yorumsuz... Bir de yeteneksiz oyuncu kimlikli tiplerin şımarıklığı aklıma geliyor, sorgulamadan edemiyorum.



TANIDIĞINIZ BİR FİL VAR MI?
Günlerdir şırdan ustası Eşref Yıldız'ın bir ilke imza atıp deveden yaptığı şırdan konuşuluyor. İzlediği belgeselden etkilenen Eşref Yıldız, deveden sonra daha çılgın bir fikir ortaya koydu. Filden şırdan yapmak için kolları sıvayan Yıldız, eşe dosta haber saldı. Çevresindeki herkes fil avına çıktı ve sağı solu aramaya başladı. Adanalı olan şırdan ustası Eşref Yıldız'ın şırdana getireceği bu yorumu tatmak isteyenler sırada...



2023'TEN ÖNCE EVLENMESİN
Herkes Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkını konuşuyor, yazıyor, çiziyor... Gazetelerde, televizyonlarda, dijital platformlarda çiftin evlilik yolunda hızla ilerleyen ilişkileri manşetlerde... Hal böyle olunca özellikle Hadise hayranları, kahve fallarından, astrologlara bu aşkın evlilik ile taçlanması yorumuna ulaşmak için çaba sarf ediyor. Geçenlerde merak ettim ben de; yıldızlar bu ilişki için ne diyor diye? Astrolog Özlem Recep, bu ilişki için evlilik tarihinin 2023'ten önce alınmaması önerisinde bulunuyor. Acaba Hadise bu seslere kulak verir mi, merak ediyorum doğrusu...



TADIMLIK FESTİVAL
İstanbulluların özlediği gastronomi festivali 11-12-13 Şubat'ta Ataşehir'de gerçekleştirilecek. İstanbul'un sevilen şeflerinin hazırladığı tadımlık lezzetler, özel kokteyller ve workshop'lar 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA