Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Yüksel Uzel yardıma mı muhtaç?

Arena'da gerçekleşecek Yüksel Uzel özel gecesinde yazılmayan bir ayrıntı var. Yazıldıysa da ben görmedim. Gecenin tüm geliri Uzel'e verilecek. Yani bu geceden belli bir para almayacak Uzel, tüm geliri alacak. (BKM'nin patronu Necati Akpınar'ın sayısız yüce gönüllülüğünden biri daha... Çocuklara iki ayakkabı, bir defter dağıtanların, bunu çan çalarak duyurdukları bir dünyada, bilseniz Akpınar'ın sessiz sedasız neler yaptığını, ah bir bilseniz! "Bir elinin verdiğini öbür elin görmeyecek" sözünü düstur edinen şahane bir adamdır çünkü...) Sebep de, en nazik şekilde söyleyelim, Yüksel Uzel'in maddi durumunun bunu gerektirmesinden. Olabilir tabii, Allah kimseyi gördüğünden ayırmasın ve de keşke her zorda kalan sanatçı için bu tür çabalar gösterilse.

DİĞERLERİ FİGÜRAN MI?
Ama yine de en azından karşıdan bakınca Uzel pek de öyle yardım gecelerine muhtaç gibi durmuyor. İçeride neler olup bittiğini bilemeyiz tabii. Neyse, belki o geceden 'görüntü itibariyle de sürünme kategorisindeki' eski meslekdaşlarına bir pay ayırır kendisi. Bir de o özel geceye katkıda bulunmak için hiç düşünmeden Arena'ya koşacak pek çok ünlü varken Uzel'in, "Sezen Aksu o geceye gelerek bana 60 yaşımın en büyük hediyesini verecek" demesi diğer isimlere biraz ayıp olmuyor mu? Ben olsam bozulur gitmezdim doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA