Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Atı vurdular!

Yarın öbür gün kimsenin hatırlamayacağı kıçı kırık TV dizileri için hayvanların canına okunması artık iyice sinirlerimizi bozmaya başladı. Saatler süren çekimlerde insanlarla beraber sürünen o hayvancıklara içimiz acıyor bizim.

SES YETMEMİŞ DEMEK Kİ
Önceki gün Star'da yeni bir dizi yayına girdi; 'Sırat'. Dizinin daha başında Bismillah dedik ve bir atın sözde vurulma sahnesine şahit olduk. Yönetmene sadece hayvana doğrultulan bir silah ve patlama sesi yetmemiş olacak ki zavallıcığı, artık hangi yöntemi uyguladılarsa yere devirdiler. O sırada onların da insanlığı devrildi, haberleri yok. Veteriner bir dostumu aradım, sordum, "Bir atın öyle devrilmesi için anestezi verilmiş olması lazım" dedi. Doğru tabii, köpek değil ki bu, otur de otursun, yat de yatsın! Bravo size! Tez zamanda reytingsizlikten sınıfta kalmanızı ve boşu boşuna ilaç verip bayılttığınız o atın ahını çekmenizi diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA